Grooten Moortelhoek 7, 9473 Welle

Huis Te Koop in Welle

€445.000

Deze eigendom te Welle is momenteel verhuurd en kan dus ook interessant zijn als opbrengsteigendom. De huidige huurovereenkomst loopt tot 1 juli 2023.

Ligging
Deze instapklare ééngezinswoning is gelegen in de 'Grooten Moortelhoek', in een bouwproject van Durabrik uit 2014. De buurt is kindvriendelijk, rustig, vlakbij alle faciliteiten en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de straat voorzien.

Indeling
We betreden de woning via de ruime inkomhal met trap en apart toilet. De leefruimte is groot en biedt plaats aan een nis waar perfect een bureau kan staan. De uitgeruste keuken is semi-open en heeft een ingebouwde eettafel. Verder nog een ruime garage met wasplaats en berging.

Op de verdieping zijn er 3 zeer ruime slaapkamers, de nachthal, apart toilet en de badkamer met douche én bad. De zolder kan gebruikt worden als opslagruimte.
Buiten is er een aangename tuin met groenhaag, vooraan een oprit voor de auto en een voortuin.

Technieken
De woning heeft een gunstig EPC dankzij de goede isolatie, cv op aardgas, een ventilatiesysteem, dubbele beglazing en conforme elektriciteit. De woning werd zeer goed onderhouden door de huurders.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of via info@immolierman.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

107 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€677

Pand Referentie

7XKVGT3SO43-

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

13 Oct 2022€445.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu