Smetledesteenweg 18-F, 9230 Wetteren

Huis in Wetteren

VOLZET! - EERSTE BEZOEKMOMENT ZATERDAG 10 DECEMBER VAN 9u TOT 12u (enkel op afspraak!)

WETTEREN - Deze halfopen bebouwing werd gebouwd in 2017 conform de strenge energienormen. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, ontspanning, ... vindt u in de directe omgeving. Daarnaast geniet deze woning van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van de E40.

De gelijkvloerse verdieping omvat een inkomhal met gastentoilet, een gezellige en lichtrijke woonkamer, een moderne, open keuken en een berging/installatieruimte. De drie slaapkamers bevinden zich op het eerste verdiep, samen met een badkamer die uitgerust is met een lavabo, een ligbad, een douche en een toilet.

Mogelijkheid tot het parkeren van twee wagens langs de naastliggende oprit met carport. Verder beschikt deze eigendom over een leuke tuin met terras en tuinhuis. Achteraan het perceel heeft u zicht over de velden.

Uiterlijk beschikbaar op 1/09/2023.

Bent u op zoek naar een woning in nieuwe staat met 3 slaapkamers, voorzien van alle comfort en conform aan de huidige energienormen? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak. Meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

50 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€734

Pand Referentie

S63-9CRYPFM5

199 m2

130 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu