Brusselsesteenweg 195, 9230 Wetteren

Huis Te Koop in Wetteren

€320.000

Prachtig vernieuwde HOB met tuin en oprit te Wetteren!

Deze volledig gerenoveerde halfopen woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, lichtrijke woonkamer met open, ingerichte keuken, een bureau/slaapkamer/hobbykamer, moderne en ruime badkamer (inloopdouche, lavabomeubel en toilet) en een berging/wasplaats. Op de 1ste verdieping huizen nog 2 mooie slaapkamers.

Achteraan bevindt zich de aangelegde tuin met terras. Langheen de woning vindt men de oprit (voorzien van toegangspoort naar de tuin).

Deze woning werd recent vernieuwd en is overal voorzien van dubbele beglazing, CV op aardgas, gunstig EPC, conforme elektriciteit, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin deze woning via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=rKLY9SzeBY7

Centraal gelegen aan verbindingsweg Aalst - Gent, vlakbij shoppingcenter (met o.a. Zeb, Aveve, Spar, ...). Tevens op korte afstand van station en centrum Wetteren! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Jonas via jonas@immotijl.be of 0477/17 44 20.
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper.

Menu