Bruinbekestraat 42, 9260 Wichelen

Huis in Wichelen

EERSTE BEZOEKMOMENT ZATERDAG 26 NOVEMBER 10u - 13u (ENKEL OP AFSPRAAK !)

Deze ruime HOB bevindt zich in het landelijke gehucht " Bruinbeke" tussen Wichelen en Schellebelle.
De bew. opp van 240m² biedt tal van mogelijkheden, net zoals de vele stallingen achter de woning en het grote perceel van 1130m².
Naar indeling toe hebben we op de gelijkvloerse verdieping de inkomhal, grote woonkamer met apart salon, keuken, berging, badkamer en toilet.
Op de bovenverdieping bevinden zich de nachthal en 3 ruime slaapkamers.
Vanop de bovenverdieping is er toegang tot de ruimtes boven de stallingen, wat het mogelijk maakt om hier een aparte studio of kangoeroewoning te maken.

De ligging van deze woning is ook zeer gunstig, dichtbij het station van Schellebelle en Serskamp, en in de onmiddellijke omgeving van de verbindingsweg Wetteren - Dendermonde.
Deze eigendom is uiterst geschikt voor zelfstandigen die ruimte nodige hebben voor materiaal en machines, alsook voor de handige klussers die dit potentieel kunnen omtoveren in een pareltje.

Kortom bent u op zoek naar een ruime en landelijk gelegen woning? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Info of bezoek 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

562 kWh/m2

Pand Referentie

EFYFDO0-9972

1065 m2

241 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu