Ledebergstraat 79, 9620 Zottegem

Huis in Zottegem

€235.000

Deze instapklare woning met tuin te Zottegem is uitermate goed gelegen in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. Dankzij de centrale ligging bevinden scholen, diverse supermarkten en station zich op wandelafstand van de woning. Via de inkomhal heeft men toegang tot de leefruimte met zicht op de tuin en met open geïnstalleerde keuken voorzien van van vaatwasmachine, gasfornuis, oven, dampkap, en spoelbak) Op de eerste verdieping beschikt de woning over een ruime slaapkamer en een badkamer met toilet, dubbele wastafel en ligbad met douchefunctie. Aanpalend aan de badkamer bevindt zich een aparte bergruimte met voorziening voor wasmachine en droogkast. Via een vaste trap bereikt men de volledig afgewerkte zolderverdieping. Deze werd voorzien van een tweede ruime slaapkamer en een kinderkamer of bureauruimte.

De grote raampartijen in de leefruimte geven toegang tot het terras voorzien van patio en volledig omheinde tuin. Dankzij een achterliggende wegel is de woning met de fiets of te voet tevens via de achterzijde bereikbaar. Naast de kelder en zolder werd in de tuin een ruim tuinhuis voorzien waardoor de woning voldoende opbergmogelijkheden biedt.
Deze instapklare en energiezuinige woning is ideaal voor wie op zoek is naar een instapklare woonst nabij het centrum of als opbrengsteigendom.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

201 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€252

Pand Referentie

AAJH6VUBHVXT

280 m2

106 m2

Vraagprijzen

27 Nov 2022€235.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu