Sint Jacobsnieuwstraat 85, 9000 Gent

Kantoor Te Koop in Gent

€365.000

(Bezoekaanvragen enkel via info@carloeggermont.be of contacteer Edouard 0472 933 613)

Unieke multifunctionele handelsruimte gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalige en kwalitatieve ontwikkeling .

De residentie met karaktervolle gevel bestaat uit 3 hoogwaardig afgewerkte appartementen en een handelsgelijkvloers. De ontwikkeling spreekt aan door zijn hoge afwerkingsgraad, authentieke elementen en hedendaags comfort.

De residentie bevindt zich centraal in de Sint-Jacobsnieuwstraat met zicht op de Kwaadham en ligt op wandelafstand van het Sint-Baafsplein en de Vrijdagsmarkt.

De multifuntionele ruimte beschikt over een totale vloeroppervlakte van 128m2 met een buitenruimte, een aparte berging en een toiletruimte. De entiteit zal casco worden opgeleverd en is uiterst geschikt als kantoor of handelsruimte. Door zijn goede ligging, aparte entree en grote glaspartij aan de voorzijde biedt de handelsruimte veel mogelijkheden en een goede visibiliteit!

De ideale opportuniteit voor investeerders als belegging of zelfstandigen als uitvalsbasis voor hun activiteiten door zijn volume, ligging en lage kostenstructuur.

(Aandeel kosten opmaak basisakte en opmeting ten laste van de koper)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Kantoor

Pand Referentie

8MNGC5OZEFV3

Vraagprijzen

10 Aug 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu