Hauwaart 80, 9700 Oudenaarde

Handelspand in Oudenaarde

€1.450.000

Ligging
Dit prachtig in 2020 gerenoveerde landhuis ligt middenin de idyllische Vlaamse Ardennen. Het is de ideale uitvalsbasis voor tal van ruiterpaden, fiets- wandel- en motorfietsroutes. Met de fiets bereik je op vijfentwintig minuten de markt van Oudenaarde en het recreatiedomein ‘Donk’. Recht tegenover het landhuis ligt brouwerij Roman die ook openstaat voor bezoek. Het landhuis wordt omringd door de schitterende randgemeenten van Oudenaarde. De B&B ligt midden het eerste volwaardig wandelnetwerk van de provincie Oost-Vlaanderen: ‘Wandelnetwerk Getuigenheuvels’. De route biedt in totaal 300 kilometer wandelgenot in het heuvelachtige landschap van de Vlaamse Ardennen.

Oudenaarde zelf heeft niet alleen een rijke geschiedenis (en een prachtig stadhuis), maar is ook dé wielerstad, met ondermeer het 'Centrum Ronde Van Vlaanderen'. In de buurt kun je de hellingen van de Vlaamse wielerklassiekers beklimmen: Ganzenberg, Steenberg, Pottenberg... Wielersteden zoals Ronse, Zottegem, Brakel en Geraardsbergen liggen op fietsafstand. Beschrijving
Aan de voorzijde van het landhuis is er parkeerruimte. Aan de zijkant bevindt zich een terras en aan de achterzijde ligt de tuin en nog een perceel dat kan worden bebouwd. Op het gelijkvloers bevindt zich het restaurant met dertig zitplaatsen. Onmiddellijk aansluitend aan het restaurant ligt er een zaal (veranda) voor twintig personen waar seminaries of privé-feesten kunnen plaatsvinden. Op het gelijkvloers ligt ook de keuken, berging, koele ruimte en een sanitair blok. Op de eerste verdieping liggen de vier schitterend uitgeruste kamers voor de B&B en is er tevens een bureauruimte voorzien. Op de tweede verdieping ligt de privéwoning met grote leefruimte en een volledig uitgeruste en geïntegreerde keuken. Naast de woonruimte ligt de slaap- en badkamer met dressing. Als investering is er een return tussen de 6,5% en 7%.

Voor inlichtingen en/of bezoek, bel Gwen Moerman 0472/62.03.60

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

23K0DO2TS2P5

2.900 m2

421 m2

Vraagprijzen

12 Sep 2022€1.450.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu