Kapellestraat 97, 9230 Wetteren

Huis in Wetteren

GERESERVEERD!

WETTEREN - Deze gezellige woning werd vernieuwd in 2017 en is gelegen nabij het centrum van Wetteren. De ligging is uitstekend met alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen, winkels en openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. Daarnaast geniet deze woning een heel goede bereikbaarheid door de nabijheid van invalswegen en de E40. Op vlak van ontspanning biedt het recreatiedomein 'De Warande' alle mogelijkheden.

Naar indeling toe beschikt de woning op het gelijkvloers over een aparte inkomhal, een aangename en lichtrijke woonkamer bestaande uit zit- en eetgedeelte, een volledig geïnstalleerde keuken met een eerste berging, een badkamer met alle comfort en een tweede, grote berging/wasplaats. Op de eerste verdieping heeft het huis naast de nachthal nog 2 ruime slaapkamers en een extra sanitaire ruimte.

Verder beschikt deze woning over een droge kelder en een gezellig tuingedeelte.

Kortom, bent u op zoek naar een mooie en verzorgde woning die onmiddellijk instapklaar is, op een uitstekende locatie, voorzien van alle moderne comfort? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak. Meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

408 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€520

Pand Referentie

CI6C9BBZYJ91

181 m2

138 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu