Cogelsplein 33, 2100 Deurne

Investeringspand in Deurne

€1.195.000

Opbrengsteigendom op fantastische ligging - 100% vergund - 5.5% rendement!
Ligging: Gelegen tegenover het park "Rivierenhof", vlakbij openbaar vervoer, vlakbij de E19 en op fietsafstand van het centrum van Antwerpen. Ideale locatie voor een opbrengsteigendom!
Beschrijving: Dit opbrengsteigendom werd gebouwd in 1981 en kende ondertussen enkele renovatiewerken. Er is een basisakte aanwezig en het is volledige betonconstructie. Bestaande uit 4 appartementen met 2 slaapkamers, 1 penthouse met 1 slaapkamer, een handelsgelijkvloers en een inpandige garage langs de achterzijde van het gebouw. De lift is conform, de beglazing is dubbele beglazing (jaren '80) en het dak is recentelijk volledig geïsoleerd. Er is geen syndicus aanwezig en de gemeenschappelijke kosten zijn zeer laag. Momenteel staat de handelsgelijkvloers leeg en 1 appartement op de 3de verdieping. Voor de rest zijn alle appartementen verhuurd. Huurinkomst bij 100% bezetting: 4.750 euro/maand. Dit kan nog geoptimaliseerd worden door opfriswerken uit te voeren om de huurprijzen achteraf naar omhoog te trekken. Dat de handelsgelijkvloers leeg staat is een opportuniteit voor iemand dat op zoek is naar een eigen handelszaak met daarboven appartementen om te verhuren!
Troeven: Gunstige epc's tussen 247 kWh/m² en 237 kWh/m²Oppervlaktes 2-slaapkamersappartementen 53 m² en 94 m² Geen gemeenschappelijke kosten - geen syndicusAfzonderlijke meters elektriciteit/aardgas - water gemeenschappelijk
Wg, Gmo, Vg, Vkr, Gvv

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Investeringspand

EPC

253 kWh/m2

Pand Referentie

WV6F4ZBR4G65

435 m2

9 Slaapkamers

5 Badkamers

Vraagprijzen

18 Feb 2022€1.195.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu