Impestraat 23-2, 9420 Erpe-mere

Appartement Te Huur in Erpe-mere

ERONDEGEM - Uniek duplexapp met 3 slaapkamers.

Inschrijven voor het geplande bezoekmoment kan via de website => www.immoderas.be/afspraak-instructies

Dit recent duplexappartement bevindt zich vlakbij de verbindsweg Gent-Aalst, met verschillende mogelijkheden qua winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving.
De E40 bereik je binnen de 5 min.

Het appartement is gelegen in een kleinschalige residentie bestaande uit een handelspand en 2 appartementen. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping, bereikbaar via een lift en omvat een ruime inkomhal die toegang biedt tot het gastentoilet, technische ruimte, zeer grote en open woonkamer met grote glaspartijen en een aangenaam terras (12m²). De woonkamer geeft rechtstreeks toegang tot de open keuken (volledig uitgerust: vaatwasser, koelkast, kookplaat, dampkap, lavabo, ontbijtbar EN veel kastruimte). De keuken geeft toegang tot een ruime berging. Verder omvat het appartement een badkamer met inloopdouche, ligbad en badkamermeubel en 3 grote slaapkamers waarvan 1 voorzien van een dressing.

Dit appartement is afgewerkt tot in het detail (extra akoestische isolatie, design deuren, gebruik van regenwater is mogelijk, 5 zonnepanelen, ventilatiesysteem C+, volledig geverfd) en is rolstoelvriendelijk. Bij het appartement hoort ook één staanplaats op het terrein en een handige berging op het gelijkvloers.

AK: €65



Kijkdag: 04/01/2023 - 10:00 Kijkdag: 11/01/2023 - 17:00

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Appartement

EPC

94 kWh/m2

Pand Referentie

AMW-5PLQAGF8

130 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Menu