Over Ons

Immozoeken.com verzamelt al het woningaanbod van België, waardoor huizenzoekers een goed overzicht hebben van alle huizen die op dat moment in België te koop of te huur staan. Zo hoef je niet meerdere websites af te speuren naar je droomhuis. Immozoeken.com is een repertorium van vastgoed.

Heb je een woning gevonden waar je interesse in hebt? Immozoeken.com is enkel een zoekplatform en dus nooit zelf de aanbieder van de woning. Wij kunnen dan ook geen inhoudelijke informatie over woningen geven. Je kunt in contact komen met de juiste aanbieder door naar de woningadvertentie te gaan. Aan de rechterkant of onderaan kan je het adres vinden en de gegevens van degene die de woning in beheer heeft. Via het formulier kun je contact opnemen met de aanbieder voor een bezichtiging of om je vragen aan te stellen. Zowel de makelaar als de consument profiteren ervan dat het totale Belgische aanbod op Immozoeken.com te vinden is: de consument heeft sneller zicht op het actuele aanbod en de makelaar kan zijn huizen direct onder de aandacht brengen van zo veel mogelijk potentiële kopers.

Via Immozoeken.com kun je ook zelf je huis verkopen in vorm van advertentie. We raden echter aan om hier altijd goed over na te denken, je kan immers ook beroep doen op een ervaren vastgoedmakelaar. Dit is dus uw vrije keuze. Immozoeken.com heeft als ambitie om zichzelf steeds verder te vernieuwen. Heb jij suggesties? Deze zijn van harte welkom via ons contactformulier op de help pagina. Zo stel jij ons in staat ons aanbod verder te verbeteren. Alvast bedankt daarvoor!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste woningnieuws? Je kunt je voor de nieuwsbrief inschrijven door rechts onderaan of door een account aan te maken, of neem gewoon rechtstreeks een kijkje op ons blog.

Heb je vragen over het opmaken van een advertentie of wens je een probleem te melden of misschien een zoekertje laten verwijderen? Je kunt Immozoeken.com een bericht sturen via het contactformulier op de help pagina. Wij trachten uw boodschap zo snel mogelijk te behandelen. Indien je vragen hebt over een woning die je op Immozoeken.com hebt gezien, kun je contact opnemen met de aanbieder via het contact formulier op diezelfde pagina. Immozoeken.com is zelf geen aanbieder van vastgoed en zal dus ook niet voor jou onderhandelen of bemiddelen. U dient zelf rechtstreeks contact op te nemen met de adverteerder.


Op zoek naar een tweedehands auto te koop in belgie?
Menu