Aaigemdorp 35/3, 9420 Erpe-mere

Appartement Te Huur in Erpe-mere

€895

Dit appartement is gelegen in het landelijke Aaigem, een deelgemeente van Erpe- Mere. Het appartement is zeer rustig gelegen met tal van wandel- en fietsroutes in de nabijheid. Ondanks de rustige ligging bevindt het appartement zich centraal gelegen ten opzichte van station, winkels en scholen. Dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen en regenwater in combinatie met een energiescore van 91 kWh bent u verzekerd van een ruime en energiezuinige woonst!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien een inkomhal met apart gastentoilet. Verder beschikt het appartement over een ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken (dampkap, vaatwasser, dubbele spoelbak, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak) en aparte bergruimte. De badkamer werd voorzien van enkele wastafel en inloopdouche. Dankzij de 3 slaapkamers biedt het appartement voldoende ruimte. Het terras is tevens toegankelijk via de keuken.

Dit ruime en energiezuinige appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een moderne woonst op een landelijke doch centrale ligging. Huurprijs: 895 EUR/ maand. GEEN gemeenschappelijke lasten. Staanplaats inbegrepen in de huurprijs. Beschikbaar vanaf 01/05/2024

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Appartement

EPC

91 kWh/m2

Pand Referentie

LA6603W0GQVR

83 m2

Vraagprijzen

09 Feb 2024€895



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu