Kleinvleeshuissteeg 24, 9000 Gent

Appartement Te Huur in Gent

€1.150

Bent u op zoek naar een recent gerenoveerd, hoogwaardig afgewerkt appartement? Dan bent u op het juiste adres! Na enkele jaren van verhuring komt deze unieke parel opnieuw vrij.









De ingang van het appartement is gelegen in de Kleinvleeshuissteeg. Vanuit het appartement op het tweede verdiep, dat u kan bereiken via de trap of de lift, kijkt u uit op de bruisende Kortedagsteeg. Ondanks de centrale ligging is er van geluidsoverlast geen sprake dankzij de goede isolatie en dubbele beglazing. Ook de verbruikskosten liggen bijzonder laag door het gunstige EPC. Wanneer u het appartement betreedt is het eerste wat opvalt de aanwezigheid van een prachtig parket, duurzame materialen en veel lichtinval. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers met ingebouwde design kasten, een badkamer met inloopdouche, een opbergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een apart toilet, en een leefruimte opgedeeld in een volledig ingerichte keuken met MIELE toestellen, een eetkamer en een living.









Het appartement is beschikbaar vanaf 1/01/2023 en kan voor u zijn voor een maandelijkse huurprijs van €1150 + €90 vaste kosten (excl. EGW). Het plaatsen van een domicilie is verplicht.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Appartement

EPC

132 kWh/m2

Pand Referentie

TY7YBM3KV-VW

95 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

02 Jan 2023€1.150

Menu