Kalandestraat 8, 9000 Gent

Appartement Te Huur in Gent

€1.400

Dit kleinschalig gebouw situeert zich in het historisch centrum van Gent (voetgangers- & LEZ-zone). Gelegen tussen de Kouter en het Belfort, op het gezellige Kalandeberg pleintje, is dit een ideale uitvalsbasis voor stadsmussen. Overdag is er een aangename sfeer van volle terrasjes en winkel-wandel voorbijgangers, 's avonds keert de rust terug op het plein.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping (lift aanwezig) en kent volgende indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Lichtrijke leefruimte met aansluitend een volledig uitgeruste keuken (oven, microgolf, elektrische kookplaat, vaatwasmachine, koelkast en opbergkasten).
Achteraan het appartement zijn er 3 slaapkamers waarvan één slaapkamer met en suite badkamer (inloopdouche, dubbele wastafel en toilet), een slaapkamer aparte douchekamer en een slaapkamer met wastafel. Aan de achterzijde is er een ruim terras met bergruimte en aansluiting voor een wasmachine. Tot slot is er tussen de derde slaapkamer en woonkamer een dressing met ingemaakte kasten.

Een kelderberging is inbegrepen in de huurprijs. Er is een gemeenschappelijke gasketel voor de centrale verwarming en verwarming van sanitair warm water.
Individuele meters voor elektriciteit en water. Telecom dient men op eigen naam af te sluiten

Huurprijs:€ 1.400,00 /maand
Maandelijkse lasten: € 250,00 /maand (onderhoud gemene delen, lift, elektriciteit en voorschot gasverbruik privatief)
EPC: 118 kWh/m²jaar.
Beschikbaar: onmiddellijk

Voor de registratie van uw bezoek gelieve het kantoor te contacteren op 09 221 51 20.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Appartement

EPC

118 kWh/m2

Pand Referentie

STCUJUVYA9O7

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

03 Jan 2023€1.400



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu