Hombeeksesteenweg 256, 2800 Mechelen

Appartement Te Huur in Mechelen

Dit prachtige pand wordt gekenmerkt door een strakke en hedendaagse architectuur die aansluit bij het innovatieve en trendy Mechelen. Met een open leefruimte (van +/-95 m²) en 2 indrukwekkende terrassen met zicht op het Vrijkbroekpark, kan u hier wonen-werken in alle comfort en rust.

Op de eerste verdieping is er een polyvalente ruimte van ongeveer 46m² met een aparte wachtzaal/bureau, die u beroepsmatig kan gebruiken voor zelfstandige activiteiten, of als extra privé ruimte (hobbyruimte, kabinet voor vrije beroepen, ...). Deze ruimte is ook volledig afgescheiden van de privé en de tussenmuur bevat akoestische isolatie.
Via de hal met vestiaire komt u in het woongedeelte. Er zijn 3 slaapkamers waaronder; 1 master met badkamer en terras dat uitkijkt op het groene park. Verder nog 2 slaapkamers en een aparte badkamer.
Op de tweede verdieping wacht er een zonovergoten leefruimte op u. U geniet hier zowel voor- als achteraan van het volop binnenstromend daglicht door de grote raampartijen. Aansluitend aan deze ruimte is er nog een terras met een wellicht nog mooier uitzicht. De open keuken met eiland is volledig ingebouwd en voorzien van alle comfort. Ook is er een aparte bergruimte en 1 inpandige garage inbegrepen. De garage is voorzien van een pre-installatie voor een laadpaal.
De gelijkvloerse verdieping is mogelijks bij te huren en kan gebruikt worden als kantoor-/bureauruimte (inclusief extra inpandige garage, en mooie tuin).

Locatie:
Uiterst strategische locatie vlakbij het centrum van Mechelen, en toch rustig aan het Vrijbroekpark, goede bereikbaarheid via de E19 en het station.

Bijzonderheden:
Moderne architectuur en hoogwaardige afwerking;
Uniek zicht op het park;
Mogelijkheid deel zakelijke huur
Mogelijkheid gelijkvloerse verdieping bij te huren; inclusief 1 garage
1 inpandige GARAGE inbegrepen;
Pre-installatie voor laadpaal aanwezig!
GEEN gemeenschappelijke kosten, individuele meters, recente ketel;
parketvloeren;
energiezuinig: EPC: 102 kWh;
Ideale locatie;
...

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Appartement

EPC

102 kWh/m2

Pand Referentie

4ZYTWEJ7P96B

236 m2

224 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

/

Overstromingsgebied

Nee

Menu