Zwanebloemweg 6, 9820 Merelbeke

Appartement Te Huur in Merelbeke

€900

Dit instapklaar en rustig gelegen tweeslaapkamerappartement maakt deel uit van deze moderne residentie (2012) en bevindt zich vlakbij het Liedermeerspark. Deze ligging is erg gewild omwille van de vlotte breikbaarheid met het openbaar vervoer alsook de directe nabijheid van de belangrijkste invalswegen. Eveneens bevinden zich tal van winkels, restaurants, scholen,.. in de directe omgeving.

Dit ruim appartement bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een bewoonbare oppervlakte van 85 m2. Bij het betreden ervan ervaart onmiddellijk de kwalitatieve afwerking alsook de vele lichtinval.
Via de centrale inkomhal, voorzien van een afzonderlijk toilet, bereikt u de sfeervolle leef- en eetruimte – voorzien vaan grijze natuurtegel - die in directe verbinding staat met het zuidwest georiënteerd terras. Aansluitend treft u de volledig uitgerust, open keuken met bijhorende berging.
Vooraan het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan één momenteel is ingericht als bureauruimte. De badkamer werd voorzien van een ruime inloopdouche en dubbele lavabo.

Op de ondergrondse verdieping biedt dit appartement nog een handige berging alsook een garagebox die is inbegrepen in prijs.

Bent u op zoek naar een energiezuinig appartement op een vlot bereikbare ligging?
Dan is dit eigendom zeker een bezoekje waard!

(beschikbaar vanaf 1 maart 2023 - domicilie verplicht – huurcontract van 9 jaar – geen studenten – provisie van 75 euro / maand)

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Appartement

EPC

90 kWh/m2

Pand Referentie

0Z-HA4BYBKGC

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Dec 2022€900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Hoofdverblijf

Overstromingsgebied

Nee

Menu