Dries 21-101, 9520 Sint-Lievens-Houtem

Appartement Te Huur in Sint-Lievens-Houtem

SINT-LIEVENS-HOUTEM - NIEUWBOUW BEN-Duplexappartement.

Inschrijven voor het geplande bezoekmoment kan via de website => www.immoderas.be/afspraak-instructie

Dit gloednieuw appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie van 3 units, rustig gelegen doch in de nabijheid van het centrum. Verschillende kleinhandelszaken, openbaar vervoer een een school zijn in de directe omgeving.

Het appartement omvat: een apart toilet, lichtrijke leefruimte, volledig geïnstalleerde keuken (inductiekookplaat, microgolfoven, oven, vaatwasser, veel kastruimte,..), bergruimte met aansluiting voor wasmachine, 2 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet & handdoekdroger. De leefruimte geeft uit op een mooi terras met zicht op de velden. Verder beschikt het appartement over een staanplaats voor het gebouw & een carport met ruime berging achteraan het pand.

Door de combinatie van 5 zonnepanelen met een warmtepomp wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt! De gemeenschappelijke regenwaterput van 15000l is geconnecteerd met de toiletten en een buitenkraan. Het appartement werd volledig geverfd en voorzien van gordijnen en armaturen!

Geen algemene kosten!

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

8JES4T952YVR

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Menu