Turnovatoren 4-B2, 2300 Turnhout

Appartement Te Huur in Turnhout

€1.140

Appartement van 111 m² met 2 slaapkamers, 1 badkamer en terras van 17 m²
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP
Appartement T16 - Dit appartement van 111 m² bevindt zich op de vierde verdieping van de Turnova Toren. Het omvat een inkomhal met vestiaire, toilet, leefruimte met eetkamer op parket, open keuken (ingericht met combi-oven, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, vaatwasser en telescopische dampkap met koolstoffilter), bijkeuken, 2 slaapkamers op parket, badkamer met bad gen geïntegreerde douche en een uniek terras van 17 m² (westgericht). Een ondergrondse parkeerplaats nummer P457 en privatieve berging nummer B45 . Lift en gemeenschappelijke fietsenstalling.

Bijzonderheden:

* Vloerverwarming
* beschikbaar per 15/1/2022
* gemeenschappelijke lasten: 100 euro per maand

Wonen tussen de wolken in de hoogste woontoren van de Antwerpse Kempen: In het centrum van Turnhout, vlak bij de Grote Markt, vindt u het project Turnova gerealiseerd: een bruisend nieuw stadsdeel in het centrum van Turnhout. Naast zo'n 250 woongelegenheden en een 40-tal winkels (waaronder Albert Heijn, Action, Panos, Scotch & Soda, Julie, AS Adventure, bakkerij en slagerij Peeters,...) zijn er ook de nieuwe Stedelijke Academie van Schone Kunsten, een viersterrenhotel, restaurants, koffie- en cocktailbar en een grote ondergrondse parking. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart.

Blikvanger in dit geheel is zeker en vast de TURNOVA TOREN, het hoogste gebouw van de regio. Deze toren bestaat uit kantoren, horeca en woonappartementen, waar de bewoners bijna letterlijk met hun hoofd tussen de wolken zullen leven.

De TURNOVA TOREN in cijfers:
- hoogte gebouw: 72 meter
- vloeroppervlakte per verdieping: 665 m²
- 48 appartementen
- 52 ondergrondse parkeerplaatsen en kelders
- 3 liften
- ca. 40% besparing op energieverbruik dankzij KWO-installatie (koude-warmte opslag) Documenten Energie Prestatie Certificaat Plan parking en kelders Turnova Toren Officieel plan grondplan app T16 Plan overzicht appartementen nivo +4

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Appartement

EPC

59 kWh/m2

Pand Referentie

92676LKSVU41

111 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€1.140



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Geen

Menu