Amerikalei 233, 2000 Antwerpen

Handelspand Te Huur in Antwerpen

€1.350

Op zoek naar een charmant kantoor op het bruisende Zuid? Deze centrale locatie biedt authentieke charme, directe nabijheid van alle invalswegen en parkeerplaats.

Omgeving:
Deze kantoorruimte van 75 m² is gelegen op één van de meest begeerlijke locaties op 't Zuid: direct aan het nieuw Justitiepaleis. Een locatie op de grens van de gegeerde wijken Antwerpen Zuid, Nieuw Zuid en de Brederode-wijk. Direct aan belangrijke invalswegen, de Ring van Antwerpen en openbaar vervoer. Op wandelafstand van de vernieuwde Troonplaats met gezellige terrasjes, restaurants en cafés.Indeling:Gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een statig herenhuis. U geniet van 2 open ruimtes met authentieke elementen en moulures. Achteraan ligt een vergaderzaal. Aansluitend bevindt zich de ingerichte keuken. Vanuit de vergaderzaal en de keuken is er toegang naar de binnenplaats met ruimte voor 1 auto. De inrit bevindt zich langs de Jan Van Beersstraat. Apart toilet met wastafel in de hal. De kelderverdieping biedt opslagruimte.
Extra:
- Toplocatie
- Horeca niet toegestaan - enkel huur gemeen recht
- Maandelijkse kosten: €30 (elektriciteit gem. delen, forfait voor privatief water)

Bezoek: Gelieve het formulier onderaan de advertentie van het pand op https://www.sinjoor.be in te vullen en alle vragen te beantwoorden. De dossierverantwoordelijke zal nadien contact met u opnemen.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Handelspand

EPC

563 kWh/m2

Pand Referentie

34Y2KT2KA-ZJ

75 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€1.350



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Nog niet aangevraagd

Overstromingsgebied

Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu