Hoogstraat 39, 9220 Hamme

Handelspand Te Huur in Hamme

€1.950

Handelspand met magazijn, prachtige privé woonst en tuin.

In hartje Hamme, centraal tussen Waas en Dender, kan u dit prachtig handelspand met talloze mogelijkheden terug vinden. Jarenlang heeft hier een Sanitair- en interieurzaak succesvolle bloei gekend. Door verhuizing naar een nieuw adres komt dit pareltje vrij.
Los van de huidige activiteiten kan hier, zonder structurele veranderingen, eender welke zaak in opgestart worden. Vrije beroepers, een boekhoud-of verzekeringskantoor, advocatenkantoor, psychologen-of coachingpraktijk, ga zo maar door. Het fijne is dat de zaak aansluiting geeft op een bijzonder mooie en stijlvolle woning met tuin waar je heerlijk kan vertoeven. De woning heeft een mooie, ruime leefruimte met open haard, aansluitend een open keuken. De bovenverdieping heeft een apart toilet, ruime badkamer met ligbad, 1 douchekamer, 3 slaapkamers en aparte leefruimte.
De zonnige tuin is volledig aangelegd en perfect onderhouden, heeft een mooi aangelegd terras en een magazijn van meer dan 200m2 dat ook nog talloze mogelijkheden kan bieden. De zijstraat van de Hoogstraat geeft ook nog etalageruimte die ook nog bij de eigendom behoren.
Wil u werken en wonen combineren in een mooie en commerciële gunstige setting? Dan is dit beslist iets voor jou?

Voor 1950 eur/ maand heeft u het volledige handelspand, magazijn, etalageruimte en privé woonst met tuin. De garage kan apart bij gehuurd worden voor een extra 50 euro per maand.
Wij ontvangen u graag voor een persoonlijke rondleiding. Info & bezoeken kunnen via hello@twinsexclusive.be of 052 52 00 00, mobiel te bereiken via 0475/42.89.58.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Handelspand

EPC

293 kWh/m2

Pand Referentie

7IAJAEBNM-WS

446 m2

Vraagprijzen

28 Dec 2022€1.950



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Nog niet aangevraagd

Overstromingsgebied

Nee

Menu