Hogeschoolplein 9, 3000 Leuven

Handelspand Te Huur in Leuven

€3.325

Deze mooie horecaruimte is gelegen op een ideale locatie op een gezellig, recent heraangelegd plein in het hartje van Leuven.
De ruimte van +/- 170 m² wordt casco verhuurd en kan voor tal van mogelijkheden aangewend worden. Uiterst geschikt voor een koffiebar, trendy restaurant, cocktailbar, … Door de casco oplevering kan u ook nog uw creativiteit de vrije loop laten wat betreft de indeling en afwerking.
De opvallende en stijlvolle afwerking van de buitenkant van het gebouw zorgt ervoor dat ook dit pand een echte eyecatcher op dit bekende plein zal zijn.
De huurprijs bedraagt 3.325 euro per maand (excl. 45 gemeenschappelijke kosten). De gemeenschappelijke delen zullen 2 keer per maand gepoetst worden. De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit en verwarming zijn door de huurders af te sluiten bij leveranciers naar keuze.
Staat u op het punt uw eigen horecaplein uit te baten en bent u nog op zoek naar de meest ideale locatie? Contacteer ons dan voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.
0491/905.902. // brecht@living-stone.be // www.living-stone.be

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Handelspand

Pand Referentie

5M-PPYJISBGY

170 m2

Vraagprijzen

17 Nov 2022€3.325



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu