Diestsestraat 195, 3000 Leuven

Handelspand Te Huur in Leuven

€1.575

Deze mooie ruimte is gelegen op een ideale locatie tussen de markt en het station van Leuven. En dit alles in een opkomende buurt. Door de dagelijks grote passage geniet u hier van een enorme visibiliteit.

De ruimte van +/- 65,68 m² wordt casco verhuurd en kan voor tal van mogelijkheden aangewend worden. Uiterst geschikt voor een koffiebar, designwinkel, fashion, kantoren, … Door de casco oplevering kan u ook nog uw creativiteit de vrije loop laten wat betreft de indeling en afwerking. Er is de mogelijkheid om de ruimte ernaast, +/- 156,22m², bij te huren.

De opvallende en stijlvolle afwerking van de buitenkant van het gebouw zorgt ervoor dat ook dit pand een echte eyecatcher in het straatbeeld zal zijn.

Door de uiterst strategische ligging van voorbijgaande voetgangers en fietsers, de ondergrondse parking van de cinema en de onmiddellijke nabijheid van het station (met de nodige passage ten gevolge) geniet u van een commerciële ruimte met een unieke visibiliteit en toegankelijkheid.

De huurprijs bedraagt 1.575 euro per maand + 45 euro bijkomende kosten. De gemeenschappelijke delen zullen 2 keer per maand gepoetst worden. De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit en verwarming zijn door de huurders af te sluiten bij leveranciers naar keuze. Jaarlijks wordt de onroerende voorheffing opgevraagd. Huurwaarborg van 6 maanden. Type huurcontract bespreekbaar.

Het pand is niet geschikt voor een nachtwinkel, pitabar, frituur, discobar en aanverwanten.
Staat u op het punt uw eigen zaak uit te baten en bent u nog op zoek naar de meest ideale locatie? Contacteer ons dan voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

0491/905.902. // brecht@living-stone.be // www.living-stone.be

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Handelspand

Pand Referentie

8912JVWTRZUW

65 m2

Vraagprijzen

17 Nov 2022€1.575



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

n/a

Menu