Tiensestraat 259, 3000 Leuven

Handelspand Te Huur in Leuven

€2.000

Op zoek naar een ruim handelspand op een toplocatie in Leuven centrum? Dan is dit wat je zoekt.

Het handelsgelijkvloers, gelegen op de alom bekende en immer populaire Tiensestraat in Leuven, is ideaal voor iemand die een leuke, bloeiende zaak wil uitbaten. Je wandelt binnen in een een grote open ruimte van 100m² met in het midden een toonbank. De ruimte staat volledig leeg en wacht dus op jouw eigen indeling en inrichting. Achter deze open ruimte kom je via een binnendeur in het keukengedeelte (17m²) met nog twee aparte toiletten. Bovendien kan je nog beschikken over een volledig afgewerkte kelderruimte die opgedeeld is in een centraal gedeelte (19m²) en 2 aparte bergruimtes (4m² en 7m²). In totaal kan je dus beschikken over een totale oppervlakte van maar liefst 147m².

Qua ligging is dit pand een echte voltreffer. Gelegen in het centrum van Leuven vlakbij de ring, is je bereik maximaal. Leuk meegenomen is het feit dat je vlak voor de deur 3 shop & go plaatsen hebt, waar je klanten gedurende 45' gratis kunnen parkeren. Garantie op succes dus.

Wil je graag een eigen zaak starten in Leuven centrum of denk je aan een verhuis van je bestaande zaak? Contacteer ons vandaag dan nog om een bezoek in te plannen en in aanmerking te komen voor de unieke kans.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

ID1LYWCENNLG

176 m2

Vraagprijzen

12 Dec 2022€2.000

Menu