Brusselsesteenweg 46, 3000 Leuven

Handelspand Te Huur in Leuven

€2.100

Op zoek naar een ruime polyvalente handelsruimte op een toplocatie in Leuven? Dan is dit wat je zoekt.

Dit ruime (170m²) gelijkvloerspand, dat voorheen als groepspraktijk gebruikt werd, omvat een ruime inkomhal met ontvangstbalie, wachtruimte en toilet voor klanten. Achter en naast de balie kan je beschikken over een ingerichte keuken en nog 2 extra toiletten.

Verder in de hal vinden we 4 afgesloten ruimtes met natuurlijk licht die allen voorzien zijn van een wastafel en een eenvoudig te onderhouden laminaatvloer. Via een deur in de laatste ruimte kom je in de berg- en wasruimte waar je naast de CV-installatie ook een aansluiting voor een wasmachine kan terug vinden.

Bovendien zijn er 3 parkeerplaatsen inbegrepen die gelegen zijn voor het gebouw. Extra parkeerplaatsen in de achterliggende parking zijn bij te huren aan € 65,00 per stuk per maand.

Gelegen op de steenweg Leuven-Brussel, net buiten de ring rond Leuven en vlak aan de oprit naar de E314, kent deze handelsruimte een uitstekende ligging.

Ben je op zoek naar een ruime instapklare handelsruimte met parkeergelegenheid dat bovendien gelegen is op een toplocatie in Leuven? Dan is dit ongetwijfeld wat je zoekt. Aarzel dus niet en contacteer ons vandaag nog voor de inplanning van een bezoek ter plaatse.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

RKJI6OHUNWQZ

170 m2

Vraagprijzen

19 Dec 2022€2.100

Menu