Brusselsesteenweg 46A, 3000 Leuven

Handelspand Te Huur in Leuven

€2.450

Op zoek naar een ruime, uiterst gunstig gelegen kant-en-klare kantoorruimte in Leuven? Dan is dit wat je zoekt.

Dit ruime kantoor van maar liefst 258m², verspreid over 3 verdiepingen, omvat op het gelijkvloers een inkomhal met ingebouwde kasten.

Via de lift of trap kom je op het 1e verdiep waar je kan beschikken over een volledig ingerichte afgesloten kantoorruimte, een open bureauruimte met plaats voor verschillende bureaus die bovendien voorzien is van ingebouwde kasten, een technische ruimte met aansluiting en plaats voor print- en kopiëermachine en de serverinstallatie, een afgesloten vergaderruimte, een toilet en een keuken.

Het tweede verdiep tot slot omvat 2 open ruimtes die perfect geschikt zijn voor een open-office, een afgesloten kantoorruimte, een toilet en een terras.

Bovendien zijn er 2 parkeerplaatsen inbegrepen die gelegen zijn in de ondergrondse parking achter het gebouw. Extra parkeerplaatsen in deze parking zijn bij te huren aan € 65,00 per stuk per maand.

Gelegen op de steenweg Leuven-Brussel, net buiten de ring rond Leuven en vlak aan de oprit naar de E314, kent deze kantoorruimte een uitstekende ligging.

Ben je op zoek naar een ruim instapklaar kantoor met parkeergelegenheid dat bovendien gelegen is op een toplocatie in Leuven? Dan is dit ongetwijfeld wat je zoekt. Aarzel dus niet en contacteer ons vandaag nog voor de inplanning van een bezoek ter plaatse.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

ALDAXZGEUJN7

258 m2

Vraagprijzen

19 Dec 2022€2.450

Menu