Woubrechtstraat 8, 9550 Woubrechtegem

Handelspand Te Huur in Woubrechtegem

WOUBRECHTEGEM - Horecazaak met gerenoveerd appartement.

Deze authentieke zaak met groot en divers klantenbestand is gelegen in de dorpskern van Woubrechtegem. Onder meer een tapbiljart- & kickerclub zijn hier gevestigd, verder is het ook het vaste lokaal voor duivensport, het kermis & feestcomité, voetbalclub wit-zwart,...

Het pand beschikt over een grote binnenruimte opgedeeld in de hoofdzaal aan de voorzijde van het pand en een 2e gedeelte achter de toog met verschillende caféspelen. Verder is er een ruim terras in een gezellig ingerichte tuin. Het café is van alle moderne noden voorzien (verschillende koeltogen, bevoorradingstogen, tapinstallatie, kassasysteem,..) en beschikt daarenboven over een zaaltje, eveneens van alle comfort voorzien, waar privéfeesten kunnen doorgaan. Er zijn 4 toiletten en 3 piscines.
De zaak is vrij van brouwer en er kan gekeken worden om zaken uit de inboedel over te nemen.

Boven de zaak is een ruim, gerenoveerd appartement gelegen. Naar locatie toe zijn er in de directe omgeving verschillende kleinhandelszaken en openbaar vervoer.
Het appartement omvat een ruime, lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken (vaatwasser, combi-oven, stoomoven, koffiemachine, kookeiland, veel opbergruimte,..), 4 slaapkamers, wasplaats, badkamer met ligbad, dubbele wastafel & inloopdouche. Het appartement beschikt eveneens over een privatief terras van maar liefst 80m². Inpandig is er een dubbele garage naast de zaak.

Wenst u meer informatie of een bezoek aan betreffend pand? Stuur een mail naar verhuur@immoderas.be

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Handelspand

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

LHNNYQB7QEKW

300 m2

Menu