Bachtekouter 2A, 9800 Bachte-maria-leerne

Huis Te Huur in Bachte-maria-leerne

€1.300

Op een boogscheut van Deinze, nabij groene wandel- & fietspaden treft u deze toffe en energiezuinige woning!
Bij de bouw werd naast de esthetiek ook veel aandacht besteed aan het volume en de indeling. De woning wordt u instapklaar toevertrouwd. De cosy ligging, aangename ruimtes en het aanwezig lichtinval in elke kamer geven u een instant home feeling!
De uitnodigende voorgevel, waar u de wagen vlot overdekt kan parkeren (22m2) nodigt u binnen via inkomhal met gastentoilet en die doorgeeft tot de ruime leefplaats met open verbinding naar de ingerichte keuken die van alle toestellen werd voorzien . Beide ruimten geven toegang tot terras en tuin.
Via de hal heeft u nog toegang tot een berging voorzien van een connectie voor een wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping heeft u 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer voorzien van bad, douche en lavabo. U heeft er nog een apart toilet en een berging.
Zowel de tuin aan de voorzijde als het terras aan de achterzijde zorgen ervoor dat u de hele dag kunt genieten van de zon.
De woning werd voorzien van de laatste verwarming- en isolatietechnieken waardoor deze zo goed als bijna energie-neutraal is! Zo is er vloerverwarming voor Met tal van faciliteiten in de buurt en een makkelijke connectie naar de E40 kan dit wel nog eens de ideale woning zijn, voor lange termijn!
Wenst u een bezoek in te plannen? Registreer dan via de knop ‘plan een bezoek’.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Huis

Pand Referentie

HOX06WWE153Y

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€1.300



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Nog niet aangevraagd

Overstromingsgebied

n/a

Menu