Karel Picquélaan 119, 9800 Deinze

Huis Te Huur in Deinze

€1.200

Op een uiterst bereikbare locatie met een vlotte verbinding naar het stadscentrum van Deinze vindt u deze prachtige recente halfopen bebouwing terug.
Er heerst een ruimtelijk karakter, waarbij de woonoppervlakte verdeeld is over 2 niveaus en de woning eveneens voorzien is van een gesloten garagebox en een staanplaats vooraan.
Het gelijkvloers biedt: een inkomhal met apart gastentoilet, een fantastische leefruimte die in verbinding staat met een open keuken voorzien van alle AEG-toestellen en een ruime berging voorzien met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Op de 2e verdieping heeft u er 3 slaapkamers en een badkamer, voorzien van douche en lavabo.
Tot slot een niet te verwaarlozen troef is de zonnige achterliggende tuin die toegang geeft tot de achtergelegen aparte en gesloten garagebox met hele ruime (tuin)berging.
De woning werd zodanig voorzien van alle laatste verwarming- en isolatietechnieken én zonnepanelen waardoor deze zo goed als bijna energie-neutraal is!
Met tal van faciliteiten in de buurt en een makkelijke connectie naar de E40 kan dit wel nog eens de huurwoning zijn, voor lange termijn, die u zoekt!
Wenst u een bezoek in te plannen? Registreer u dan snel via de knop ‘plan een bezoek’.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Huis

EPC

30 kWh/m2

Pand Referentie

ZN984AB2EZ0G

155 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Nov 2022€1.200



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Nog niet aangevraagd

Overstromingsgebied

n/a

Menu