Meidoornlaan 44, 9320 Erembodegem

Huis Te Huur in Erembodegem

€1.050

Deze halfopen bebouwing is rustig gelegen in een doodlopende straat te Erembodegem. De woning bevindt zich op een steenworp van centrum Aalst, autostrade en scholen en is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een woning met centrale ligging nabij invalswegen en winkels.

Op de gelijkvloerse verdieping bestaat de woning uit een inkomhal met apart toilet, bureauruimte en leefruimte bestaande uit zithoek en eetgedeelte. Via de leefruimte heeft men toegang tot de keuken dewelke voorzien werd van dubbele spoelbak, kookfornuis, oven en dampkap. Via het terras heeft men toegang tot het washok.

Op de tweede verdieping beschikt de woning verder over drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en enkele wastafel. Dankzij de zolder en buitenbergruimte biedt deze woning voldoende opbergmogelijkheden. De volledig omheinde tuin is zowel toegankelijk via de keuken, leefruimte als via de oprit. Naast de garage met automatische poort biedt de oprit tevens parkeergelegenheid voor meerdere wagens. Deze ruime woning is beschikbaar vanaf 01/06/2024. Huurprijs: 1050,- EUR/maand.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Huis

EPC

364 kWh/m2

Pand Referentie

33VP1YYD2-ZM

161 m2

Vraagprijzen

04 Mar 2024€1.050



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu