Naamsevest 42, 3000 Leuven

Huis Te Huur in Leuven

€2.800

Op zoek naar een prachtige volledig gerenoveerde herenwoning met ruime gemeenschappelijke tuin vlakbij het centrum van Leuven? Interesse om samen te wonen met enkele van je vrienden? Dan is deze ruime woning, die plaats biedt voor maximum 6 personen, een absolute must-see!

Deze prachtige woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal, een grote living met volledig ingerichte open keuken van in totaal maar liefst 69m², een eerste badkamer met douche en een aparte zithoek. Bovendien heb je vanuit de living toegang tot de ruime gemeenschappelijke tuin met terras.

Op het 1e verdiep kan je beschikken over 3 ruime slaapkamers, allemaal voorzien van inbouwkasten en bureau, en een tweede badkamer ingericht met bad-douche combinatie, toilet en dubbele wastafel.

Het 2e verdiep is voorzien van nog 3 ruime slaapkamers ook allen voorzien van inbouwkasten en bureau en een tweede opnieuw volledig ingerichte keuken.

Bovendien is de woning onderkelderd. Op het kelderverdiep kan je beschikken over enkele ruime opbergkelders waar je bv. je fietsen in kwijt kan. Ook de aansluiting en installaties voor de nutsvoorzieningen zijn hier terug te vinden.

Gelegen op de ring rond Leuven kent deze woning een topligging. Leuven- en Heverlee centrum bevinden zich op wandelafstand en zowel allerhande winkels alsook het openbaar vervoer en de verbinding met de E314 en de E40 zijn zeer nabijgelegen.

Lijkt deze mooie authentieke maar gerenoveerde woning met 6 slaapkamers en ruime tuin ideaal voor jou en enkele van je vrienden? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor de inplanning van een bezoek ter plaatse.

CO-HOUSING IN DEZE WONING IS TOEGESTAAN MAAR NIET VOOR STUDENTEN (TENZIJ ONDER VOLGENDE VOORWAARDEN):

https://www.leuven.be/co-housing-samenhuizen

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Huis

EPC

252 kWh/m2

Pand Referentie

CJ9HV77P56VB

264 m2

6 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€2.800

Menu