2970 Schilde

Huis Te Huur in Schilde

€4.500

Ruime charmante villa op 2.300m² grond gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat, dichtbij natuurgebied. Magnifieke tuin is geheel aangelegd en omheind met indrukwekkende vijver

INDELING

Gelijkvloers:

U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met trap, vestiaire en toilet. Toegang tot de tv-kamer alsook de ruime leefkamer. Deze living is voorzien van natuursteen en een open haard. Vanuit de leefruimte toegang tot een royale eetkamer met aansluitende familyroom of bureel. De zeer royale leefkeuken heeft een prachtig zicht over de tuin alsook rechtstreeks toegang tot de aangelegde terrassen. De keuken is volledig geïnstalleerd met alle wensbare toestellen.
Ruime garage voor twee wagens alsook voldoende ruimte voor fietsen en dergelijke. verdieping 1: De mastersuite omvat een ouderslaapkamer met aanpalende dressingkamer, luxueuze badkamer gelegen op luxueuze marmer met ligbad, douche, 2 lavabo’s, toilet en handdoekradiatoren. Slaapkamers 1 & 2 zijn verbonden met een luxe marmeren badkamer met bad, douche, lavabo, vloerverwarming en handdoekradiatoren. Slaapkamer 4 heeft een douchekamer met douche, lavabo, vloerverwarming en handdoekradiator. Verder is er een ruime waskamer op keramische tegel met kasten, aansluitingen voor wasmachine en droogkast en grote spoelbak alsook een apart toilet in de hal met wastafel. verdieping 2: Een volledig afgewerkte ruime 5de kamer Bijzonderheden: eer luxueuze afwerking met beste materialen, alarm systeem met contacten en sensoren, videofonie, absoluut instapklaar!

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Huis

EPC

198 kWh/m2

Pand Referentie

XKYK9E7NG-DC

2.300 m2

370 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€4.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu