Begijnenstraat 63, 2300 Turnhout

Huis Te Huur in Turnhout

€1.090

Karaktervolle en gerenoveerde herenwoning aan de rand van het Begijnhof van Turnhout met 4 slaapkamers en een tuin van ca. 55 m², gelegen in het centrum van Turnhout nabij openbaar Grote Markt, Kasteel, Warande, openbaarvervoer, station, winkels en scholen. Deze uiterst charmante woning is recent volledig gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen met het respecteren van de authentieke elementen.
Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met gastentoilet en een bergplaats voor de fietsen. Via een glazendeur heeft u toegang tot de ruime living met aansluitend de eetkamer met volledig geïnstalleerde keuken. Aansluitend treft u de zuid-west georiënteerde tuin met een berging.
Onder de trap treft u de kelder waar de voorzieningen zijn voor wasmachine en droogkast.
Op de eerste verdieping treft u 2 ruime slaapkamers(16 & 14m²) en de volledig geinstalleerde badkamer met dubbel lavabomeubel, toilet, ligbad en douchecabine.
Op de tweede verdieping treft u 2 ruime slaapkamers(24 & 16m²). Via één van deze slaapkamers heeft u toegang via een vaste trap naar de zolderverdieping waar u eveneens de brander en het ventilatiesysteem-D terugvindt.

Eigenschappen
Status

Te Huur

Type

Huis

EPC

152 kWh/m2

Pand Referentie

ED7WBGFI100Y

140 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€1.090



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Gemengd woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu