Gentsestraat 37-12, 9300 Aalst

Appartement Te Koop in Aalst

€295.000

Dit mooi appartement is gelegen op de 1ste verdieping (lift aanwezig) van een recent gebouw (2007) en beschikt over een inkomhal voorzien van ingemaakte kast (ideaal als vestiaire), lichtrijke woonkamer met eetplaats en ingerichte open keuken (incl. vaatwas, koelkast, ...), 2 ruime slaapkamers, een badkamer (douche-in-bad, dubbele lavabo), een apart toilet en een berging/wasplaats.

De keuken geeft uit op een mooi, ruim en zuid georiënteerd terras waar men een leuk uitzicht heeft op de volledig aangelegde, gemeenschappelijke binnentuin!

Het appartement is voorzien van alle hedendaags comfort; dubbele beglazing, CV op aardgas, videofonie, elektriciteit conform AREI, gunstig EPC, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=aQa3XqHu2gC

Bij dit pand hoort tevens een autostaanplaats in de ondergrondse parking en een privé-kelderberging. Verder is er ook een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig.

Ideaal gelegen in hartje Aalst, vlakbij Vredeplein, Grote Markt en winkelstraten. Tevens op wandelafstand van verschillende scholen en station!

Momenteel verhuurd dus ook ideaal als investering! Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer ons via sofie@immotijl.be of 0485 72 19 88.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

113 kWh/m2

Pand Referentie

F461S5-00DM7

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Dec 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu