Sint-Gerolflaan 1-0A, 9880 Aalter

Appartement Te Koop in Aalter

€239.000

Ruim appartement te koop van 139m² met 2 slaapkamers, terras, ondergrondse en bovengrondse garage in het centrum van Aalter.

Ligging: Gelegen in het centrum van Aalter op 100 meter van de Markt en in de onmiddellijke omgeving van alle grote uitvalswegen zoals E40, Knokkebaan en station.

Indeling:
Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. We betreden het appartement via de inkomhal met een apart toilet en een vestiaire. De inkomhal geeft ons tevens toegang tot de ruime leefruimte (42m²) met zit- en eetplaats. De geïnstalleerde keuken (8,97m²) vinden we aansluitend. Deze is voorzien van een koelkast, elektrische kookplaat, dampkap, elektrische oven en dubbele spoelbak.

Er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig in het appartement resp. v. 4,40 x 3,60m; 4,40 x 3,20m.

Vervolgens vinden we in het appartement een berging en een badkamer met ligbad, enkele lavabo met spiegel. In de badkamer is er tevens de voorziening om een wasmachine te plaatsen.

Terras: Het appartement beschikt over een terras van 2,75m². Daarnaast is er ook nog een gemeenschappelijke koer voorzien.

Garages + kelderberging: Ondergronds is er een garage en kelderberging inbegrepen. De bovengrondse garage, dat direct aansluit aan het appartement, is momenteel omgebouwd tot een derde slaapkamer.

PLUSPUNTEN:
- Centrum Aalter;
- Gelijkvloers appartement;
- 2 slaapkamers, 2 garages, berging en terras;
- Ideaal als investering/opbrengsteigendom.

Bent u op zoek naar een interessante opbrengsteigendom? Of een eerste thuis? Breng dan zeker een bezoek aan dit appartement!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

366 kWh/m2

Pand Referentie

K-0RWU24Q6RO

139 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€239.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu