Stationsstraat 77-2, 3570 Alken

Appartement Te Koop in Alken

€325.000

GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET 2 SLK + GARAGE, VERWARMD ZWEMBAD, TENNISPLEIN EN PRACHTIGE PARKTUIN

Op de Stationsstraat 77 te Alken vinden we dit instapklaar, gelijkvloers appartement terug. Het appartement is gelegen vlakbij het centrum van Alken. Met het station in de buurt, diverse winkels en scholen in de nabije omgeving kan je hier gebruik maken van tal van faciliteiten. Bovendien heb je een vlotte verbinding naar Hasselt en Sint-Truiden dankzij de nabijgelegen Expressweg.

Het appartement geniet van een bewoonbare oppervlakte van 113 vierkante meter. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie met slechts 5 appartementen. In 2007 werd deze voormalige notariswoning omgevormd tot luxe residentie met een gemeenschappelijk zwembad, tennisplein en prachtige parktuin.

Het betreffende appartement situeert zich op het gelijkvloers. De indeling is als volgt: een inkomhal met gastentoilet, mooie open keuken met in het verlengde de leefruimte. Van hieruit heb je ook een fijn zicht op de gemeenschappelijke tuin met zwembad. Verder wordt de ruimte ingevuld met twee slaapkamers en een wasplaats. Het appartement beschikt nog over een buitenberging, kelderberging en ruime garage.

Heb je interesse in een bezoek ter plaatse, geef gerust een seintje op het nummer 011/30 50 50 of mail naar info@immogroep5.be!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

-03I9JC-P9RO

Vraagprijzen

17 Oct 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu