Kipdorp 39, 2000 Antwerpen

Appartement in Antwerpen

€549.000

Dit gerenoveerde appartement bevindt zich op een fantastische ligging in de kern van het historische centrum. Het binnenkomen van dit statische gebouw gebeurt via de stijlvolle natuurstenen inkomhal te Kipdorp. Dankzij project "Stadslus" wordt Kipdorp in 2023 voorzien van brede wandel- en fietspaden.

Bij het betreden van het appartement kom je binnen via een brede en luchtige hal. Meteen voel je de ruimte en de rust dat het appartement te bieden heeft. De royale inkomhal geeft toegang tot de tweede slaapkamer met ensuite douchekamer, een inloopkast als vestiaire (2,4m2), het gastentoilet en komt uiteindelijk uit in de keuken/ eetplaats.
De ruime leefruimte is rechtstreeks gekoppeld aan de open keuken en eetplaats. De keuken is volledig geïnstalleerd (AEG toestellen) en voorzien van ingemaakte kasten. Een grote troef is de aanpalende berging van 6,3m2. De leefruimte geeft toegang tot het grote west georiënteerde, inpandige loungeterras van 30m2 aan de rustige Jan Van Lierstraat. Van op de derde verdieping profiteert u van de zon en brede zichten.

De master bedroom en badkamer (bad, douche, toilet, dubbele lavabo) bevinden zich aan het binnengebied. Het gezellige oostelijk georiënteerde terras tussen beide slaapkamers (die uitkijken op een groene binnentuin met waterpartijen) is dan ook de ideale plek om te genieten van de ochtendzon.

Bijkomstig een kelderbering van 8,4m2.

extra: twee ondergrondse staanplaatsen, elk aan €32.000

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

82 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.420

Pand Referentie

LFA8OPN2Y11K

150 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€549.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu