2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€459.550

Prestigieus woonproject met panoramisch zicht op Schelde

R!VERT, verwijzend naar de imposante rivier De Schelde enerzijds en naar de groene gevel dat het project zal krijgen anderzijds. Met 21 appartementen en 3 penthouses, verdeeld over negen verdiepingen is dit nieuwe project aan de kaaien, hét nieuwe wooncomplex in Antwerpen.

De ambitie? De puntjes op de i zetten. Afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen, verzorgd tot in de kleinste details, en dit eveneens door gebruik te maken van duurzame materialen.

Dit nieuwbouwproject aan de Van Meterenkaai, telt naast de handelsruimte op het gelijkvloers 24 wooneenheden. Elke verdieping zal bestaan uit twee royale twee-slaapkamerappartementen van 95 m² of 110 m² en één één-slaapkamer appartement van 50 m² met telkens grote terrassen en panoramische uitzicht.
Het neusje van de zalm: op de twee bovenste verdiepingen komen drie indrukwekkende duplex-penthouses met een oppervlakte van 200 m² voor de twee grote entiteiten en van 100 m² voor de kleinere entiteit. En ook hier zullen de sublieme terrassen niet ontbreken.

Gelegen aan de Schelde op de Van Meterenkaai, wandelen naar het MAS en de culinaire hotspots, fietsend langs de kaaien, u woont hier op dé hotspot van Antwerpen!
Ook gunstig nabij belangrijke invalswegen.

Kortom, wonen zonder zorgen in eindeloze luxe waarbij al de appartementen, zonder uitzondering, zicht hebben op het water.

Hebben we uw interesse gewekt?
Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

9W-YMT9G7MZH

50.8 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 May 2022€459.550

07 Apr 2022€449.350



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu