Lange Vlierstraat 12, 2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€375.000

Bezichtigingen op afspraak. Voor meer info/plannen bezichtiging:
0477704083 - yves.ybb@gmail.com.

Deze recente en instapklare duplex penthouse gelegen op de 3e verdieping bevindt zich op een absolute toplocatie op het Antwerpse Zuid op wandelafstand van de Marnixplaats, Kloosterstraat, Nationalestraat, nieuwe Scheldekaaien en het toekomstige groene park van de Gedempte Zuiderdokken!

Dit goed onderhouden appartement volledig op parket is gelegen op de bovenste verdieping van een proper gebouw opgedeeld in 4 appartementen. De positieve troef is dan ook dat er geen lawaai van de bovenburen is! De leefruimte, keuken, badkamer en de 2 slaapkamers zijn gelegen op de 3e verdieping. Op de 4e en hoogste verdieping van de duplex bevindt zich een extra leefruimte/hobbyruimte met hoge plafond en een zuid-west gericht zonneterras. Zeer lage gemeenschapelijke kosten aangezien er geen lift in het gebouw is. Het gebouw dateert van 1969 en had 2 verdiepen, in 2012 heeft het een totaalrenovatie ondergaan en is de 3e en 4e verdieping er aan toegevoegd. Parking is makkelijk te huren in een garage achter de hoek.

Droom je van een rustige penthouse met 2 slaapkamers + terras op de meest gegeerde locatie in Antwerpen? zoek niet langer en maak snel je afspraak!

Geen IMMO.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

188 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€495

Pand Referentie

ELLWYLERTYBQ

90 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu