Paul Smekensplein 30-bus-402, 2000 Antwerpen

Appartement in Antwerpen

€599.000

Appartement te koop Gelegen op een groen binnenplein van een vernieuwd complex nabij het Eilandje. Vlakbij tal van hippe bars, restaurants, supermarkten, openbaar vervoer en uitvalswegen om de hoek.

Dit prachtige appartementsgebouw is in 2016 ontworpen. Het appartement zelf is gelegen op de 4de verdieping en ademt één en al licht en ruimte uit.
Hier kom je thuis in een oase van rust en grootsheid. De eigenaars hebben hier qua afwerking hun persoonlijke touch aan gegeven met keuze voor kwalitatieve en stijlvolle materialen en oog voor detail.

Op het ruime en gezellige terras geniet je volop van je siësta of aperitiefje, vier hoog en met een open zicht op het plein en zelfs de kathedraal. Er is voldoende mogelijkheid om een grote eettafel te plaatsen én een gezellige lounge hoek te creëren.

Open woon- en leefruimte die dankzij de grote raampartijen genieten van een natuurlijke lichtinval. Strakke en stijlvolle keuken uitgerust met kwalitatieve toestellen, voor de echte chef-koks onder ons.

Twee rustig gelegen, grote slaapkamers (ca. 17-11m²), waarvan de grootste dient als master-slaapkamer en de andere momenteel in gebruik is als extra bureau. In de strakke en gerieflijke badkamer vind je een enkele wastafel en XL inloopdouche. Handige berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Dit appartement werd steeds tot in de puntjes onderhouden en wordt verkocht INCLUSIEF ondergrondse autostaanplaats.
Ideaal voor wie houdt van de bruisende buurt maar toch geniet van de rust in huis - perfect voor eigen gebruik of voor verhuur van korte termijn.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

117 kWh/m2

Pand Referentie

LBP1CQRZUZV9

133 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Jun 2022€599.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu