Gijzelaarsstraat 27, 2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€609.000

Dit appartement met drie ruime slaapkamers bevindt op de eerste verdieping van project "The Belpaire". Deze voormalige school wordt volledig omgebouwd naar 9 appartementen met aandacht voor het authentieke karakter van het gebouw.

Dit alles op wandelafstand van het binnenkort afgewerkte 'Central Park', Museum voor Schone Kunsten en alle boetieks en horecazaken die Het Zuid te bieden heeft.

Via de inkomhal met gastentoilet betreedt u de leefruimte met open keuken. Deze leefruimte geeft rechtstreeks toegang tot het inpandige terras met Zuid-West oriëntatie. Beide slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement en beschikken ieder over een ensuite badkamer. Aan de achterzijde van het gebouw werd een tweede terras voorzien . Verder vinden we in het appartement nog een gastentoilet en een bergruimte.

Op de tweede en derde verdieping van het gebouw bevinden zich telkens nog gelijke appartementen.

"The Belpaire" is een project waarbij eigenheid, luxe, comfort en hoge afwerkingsgraad centraal staan. Dit zal u bij het betreden van het gebouw meteen merken. De afwerking alsook de indeling is nog geheel naar eigen smaak te kiezen, dit gebeurt in samenwerking met VESPER Projects.

Aankoop onder 6% BTW mogelijk.
Alle 3D-beelden, meubilair, keuken en (sanitaire) toestellen zijn ter illustratie en niet-bindend.

Voor meer info, ook na de kantooruren of tijdens het weekend, contacteer Ellen op het nummer +32 474 84 54 29 of mail naar ellen@reds.be

Menu