Kattendijkdok-Oostkaai 50, 2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€2.895.000

Exclusieve penthouse met dakterras en panoramische zichten.
Op het Eilandje, ter hoogte van het Shengenplein, vindt u deze uiterst luxueuze penthouse met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 393 m² terug. Dankzij deze fantastische ligging heeft u een uniek zicht op zowel het Mas, het Kattendijkdok, als de Schelde.
Deze penthouse werd voorzien van een hoogwaardige afwerking en maakt deel uit van de Residentie Cadiz.
Via de private inkom betreedt u de centrale hal van de penthouse, voorzien van een apart gastentoilet. Deze inkomhal geeft aan de ene kant uit op het leefgedeelte, en aan de andere kant op de slaapkamers en de bureauruimte. In het eerste deel vindt u de ruime leefkeuken, volledig ingebouwd met Zug-toestellen & een Lancanche fornuis, een aparte voorraadberging, ontbijthoek en eetkamer. Deze staat in verbinding met de woonkamer voorzien van een salon met een grote gashaard, ingebouwde kasten (Macassar houtfineer), de zitput en toegang tot verschillende privatieve terrassen.
Het slaapgedeelte bestaat uit een ruime master bedroom voorzien van dressingkasten in hoogglans met zicht op het water. Aansluitend aan de master bedroom bevindt zich een badkamer met ligbad, inloopdouche / hamman en een dubbele wastafel. Ook in deze badkamer komt de luxueuze touch terug, dankzij de afwerking in ‘verde’ marmer. Aansluitend vindt u de bureaukamer met inbouwkasten in Macassar houtfineer, nachthal met inbouwkasten, aparte wasberging, toilet, 2 slaapkamers en een 2de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel in mortex afgewerkt.
De grootste troef bevindt zich op de 9de verdieping waar zich het dakterras van maar liefst 268 m² bevindt. Het terras voorziet in een fenomenale zichten en is aangekleed met groen.
Bijkomend is er op dit niveau nog een aparte studio (conciërge) die voorziet in een keuken, apart toilet, douchekamer en slaapkamer.
Verder zijn er op niveau -2 (inclusief in de prijs):
- 4 dubbele garagebox
- 2 kelderbergingen + fietsenbergingen
Optioneel: aankoop van 2 dubbele staanplaatsen voor € 40.000/stuk.
Extra troeven:
- toplocatie mét unieke 360° - vergezichten
- afwerking met hoogwaardige materialen
- dakterras : 268 m² + extra terrassen op niveau 8
- conciërgerie
- ondergrondse parking
- alarm, muziekinstallatie, vloerverwarming, ventilatiesysteem D,…
- domotica

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

189 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.656

Pand Referentie

AYVP5E5L55VS

394 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

30 Sep 2022€2.895.000

09 Sep 2022€2.995.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woon­gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu