Entrepotkaai 8-51, 2000 Antwerpen

Appartement in Antwerpen

€665.000

Graag presenteren wij u dit prachtig appartement gelegen op een zeer gegeerde locatie ten midden van het Eilandje.

Dit drie-slaapkamer appartement bevindt zicht op de 5de verdieping van het statig gebouw 'Koninklijk Entrepot' en is ca. 161m².
De leefruimte kijkt uit op de jachthaven, het MAS en de omliggende restaurants. U krijgt hier instant een heerlijk vakantiegevoel.
Het appartement heeft een open keuken met kookeiland en aansluitend een zeer gezellige winterkamer van ca. 15m², met zicht op de haven.
Achteraan het appartement bevindt zich een bureauruimte, die eenvoudig kan omgebouwd worden naar een dressing, aansluitend de masterbedroom van ca. 16m² met ensuite een badkamer voorzien van dubbele lavabo, instapdouche en een toilet. Er is ook een ruime berging voorzien met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Aan de andere kant van het appartement zijn twee mooie, ruime slaapkamers, van ca. 13 en ca. 11m², beiden gelegen aan de achterzijde van het gebouw, hierdoor kan u volop genieten van de nachtrust. Er is ook een extra badkamer, met lavabo en douche en een gastentoilet aanwezig. Niet onbelangrijk is een tweede praktische berging waar u heel wat spullen in kwijt kan.
Op verdieping -1 is er tevens een privékelder en een gemeenschappelijke afgesloten fietsenstalling voorzien.

Er is een mogelijkheid om twee, naast elkaar gelegen, parkeerplaatsen aan de kopen.

Kortom een zeer mooi, kwalitatief afgewerkt en instapklaar appartement op een toplocatie!

Wenst u dit pareltje te bezichtigen? Laat het ons gerust weten via immo@sidimex.be of 03 203 02 02 en wij plannen met de glimlach een bezoek voor u in!

Menu