2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€1.300.000

Royaalen elegantappartement met vierslaapkamers nabij de Grote Markt

In de voormalige papierfabriek Papeteries Anversoises G. Moorrees & Cie., op wandelafstand van Onze-Lieve-vrouwe-Kathedraal, Grote Markt en de Meir bevindt zich dit eigendom op de derde verdieping van een statig gebouw.

De inkomhal met vestiaire en gastentoilet leidt u naar een ruimeleefkamer. Deze is onverdeeld in een salongedeelte en eetkamer met aansluitend een landelijkekeuken. De keuken is voorzien van alle luxe en heeft aansluitend een praktische berging.De leefruimte omslaat verder een tweede separaat salon en een bureel.
De nachthal met aparttoilet brengt u naar de masterslaapkamer met aanpalende dressing en eigen badkamer. Het eigendom biedt u vervolgens twee slaapkamers meteigen badkamer alsook een separate dressingruimte.
Een tweede berging is voorzien van technieken en aansluitingen voor was- en droogautomaat. Bijkomende bergruimte bevindt zich in de ondergrondse verdieping.
Uw wooncomfort kan verhoogd worden door de aankoop van drie autostaanplaatsen dewelke zich bevinden in de ondergrondse parkeergarage. De autostaanplaatsen worden te koop aangeboden voor 40.000 euro per staanplaats.

Bijzonderheden:
- Ruim en licht appartement
- Hoogwaardige en stijlvolle afwerking
- Voldoende parkeergelegenheid
- In het centrum van de stad

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

88 kWh/m2

Pand Referentie

5XE4RWO-H65M

288 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

22 Dec 2022€1.300.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu