Londenstraat 60, 2000 Antwerpen

Appartement Te Koop in Antwerpen

€355.000

Appartement met een bewoonbare oppervlakte van 93m² op de 11e verdieping van het project "London Tower" aan het Eilandje met fantastisch uitzicht over de stad (MAS).

Momenteel is dit appartement samengevoegd met een ander appartement. Dit werd in 2013 gedaan door een opening te creëren tussen de twee leefruimtes om er zo één groot appartement van te maken. De appartementen kunnen nog als één groot geheel aangekocht worden maar de mogelijkheid is er ook om de appartementen apart aan te kopen. De verkopers zullen dan al het nodige doen om de appartementen terug af te splitsen van elkaar.

Indeling:
Inkomhal met ingebouwde vestiaire, apart gastentoilet, badkamer met dubbele lavabo en douchebad, 2 slaapkamers, grote en lichtrijke leefruimte met open keuken dewelke uitgeeft op het terras met zicht op de stad en het MAS!

Bij het appartement hoort er tevens een ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging. Deze dient verplicht bij aangekocht te worden aan 30.000 euro.

Extra's:
- EPC 92 kWh/m²
- EK's conform aan het AREI
- 2 slaapkamers
- ondergrondse autostaanplaats (met laadpaal)
- kelderberging
- Prachtig zicht op het MAS!

Voor meer informatie, ook na de kantooruren en tijdens het weekend, contacteer Alissia op +32 479 91 48 34 of alissia@reds.be

Menu