Stationsstraat 129-3, 3665 As

Appartement in As

€219.000

RUIM EN LICHTRIJK APPARTEMENT VAN 150 M2 MET 4 SLK

Bent u opzoek naar een ruim appartement met voldoende slaapkamers? Dan is dit appartement tegenover het station van As zeker iets voor u. De locatie van dit appartement is een grote troef. Zo liggen er verschillende winkels, restaurants en natuurgebieden in de directe omgeving. Verder geniet u ook van een goede verbinding met hoofdwegen en de autostrade.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping die te bereiken is via de gemeenschappelijke trappenhal en heeft een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 150m2. De inkomhal met gastentoilet biedt u rechtstreeks toegang tot de ruime leefruimte en keuken. Deze ruimtes beschikken over veel lichtinval dankzij de vele raampartijen. Verder huisvest dit appartement nog over 4 aangename en ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met een dubbele wastafel, ligbad met douchewand en voldoende ruimte voor uw wasmachine en droogkast.

Tot slot kan u ook nog gebruik maken van de gemeenschappelijke kelderberging voor het opbergingen van heel wat spellen en heeft ook de wagen zijn eigen plekje op de parking.

Interesse? Contacteer ons dan gerust voor een afspraak op het nummer 011/30 50 50 of mail catherine@immogroep5.be!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

177 kWh/m2

Pand Referentie

M1RZMV23PH7N

976 m2

150 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Mar 2022€219.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu