Schoolstraat 38, 2340 Beerse

Appartement Te Koop in Beerse

€295.000

Nieuwbouwappartement in Residentie "Bakkerstee", gelegen op de gelijkvloerse verdieping, bewoonbare oppervlakte +/- 90 m², voorzien van een ruim terras, een ruime ondergrondse staanplaats en ruime kelderberging - INSTAPKLAAR!! 
VERKOOP ONDER HET BTW-STELSEL ! Prijs : 295000 excl btw =>€  356950 incl. btw

Ligging:Het appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum van Beerse. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich scholen, bushaltes, een bakker en winkels.
Indeling appartement:Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van Residentie “Bakkerstee”. Je betreedt het appartement door een extra beveiligde deur. Vanuit de gang betreed je via een melkglazen deur de woonkamer, dewelke voorzien is van grote ramen en een airco die zowel kan koelen als verwarmen.
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de U-vormige keuken die volledig is uitgerust met een inductiefornuis, dampkap van het merk “Novy”, een grote koelkast en combi-oven. Dankzij de hoge kasten is er zeer veel opbergruimte.Het werkblad is gemaakt uit composiet en is zeer onderhoudsvriendelijk.
De woonkamer geeft via het grote schuifraam toegang tot een privé terras die deels werd aangelegd met kunstgras. De pas aangeplante haag zal in de toekomst voor meer beschutting + privé-gevoel zorgen. Hier is de mogelijkheid om het terras sneller privé te maken doormiddel van een afsluiting te plaatsen.Het terras is voorzien van buitenverlichting, een stopcontact en een kraantje die verbonden is met de gemeenschappelijke regenwaterput.
Vanuit de nachtgang heb je toegang tot 2 ruime slaapkamers (13 en 14 m² - beiden met een afzonderlijke thermostaat), een ruime wc, ruime berging/wasplaats en douchekamer voorzien van een grote inloopdouche, een aanbouwkast met 2 lavabo’s en 2 spiegelkasten. De badkamer is tevens voorzien van een handdoekradiator.
In het volledige appartement is er vloerverwarming aanwezig!
In de kelder -1 bevindt zich een ruime ondergrondse staanplaats en een ruime kelderberging. De inrit van de garage is zeer toegankelijk. Staanplaats en kelderberging zijn inbegrepen in de vraagprijs.
Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een gemeenschappelijke tuin die voor de bewoners toegankelijk via een af te sluiten poortje. De tuin is voorzien van een petanque-baan en een zitbank. De tuin is bedekt met kunstgras, wat het zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk maakt.
Bijzonderheden:Mooie grote keramische tegels (60x60) in het volledige appartementVolledig geschilderdLift aanwezigCentrale verwarming op gas – vloerverwarming over het hele appartement, de slaapkamers hebben een aparte thermostaatventilatiesyteem D een ruim privé-terras toegankelijk via een grote schuifraam in de woonkamer.
Gemeenschappelijke kosten  € +/- 70 pm.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

SIS2AOF1I0LT

90 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€295.000

16 Sep 2022€299.900

01 Jul 2022€310.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu