Liersesteenweg 185-5, 3130 Begijnendijk

Appartement Te Koop in Begijnendijk

€329.000

Dit zonnig appartement (2010) op het gelijkvloers met groot onderhoudsvriendelijk Zuid-west terras is gelegen nabij het centrum Begijnendijk en op slechts 600m van het treinperron. Door het poortje op het terras en de ruimte achteraan kan men dus heel gemakkelijk de boodschappen uitladen en binnenbrengen. Een grote troef is dat het appartement een privé ingang heeft en het binnen en op terras verrassend rustig is.
Men betreedt het lichtrijke appartement via een inkomhal met toilet en ingebouwde vestiaire. De mooie leefruimte geniet van maximaal natuurlijk licht dankzij de muurhoge (schuif)ramen met zicht en toegang tot het ruim terras. De open geïnstalleerde keuken is uitgerust met een keramische kookplaat met afzuigkap, combi-oven, ingebouwde koelkast en dubbele wasbak.
Er zijn twee slaapkamers (13,5m² en 11,7m²). De ruime badkamer met wandtegels tot aan plafond is ingericht met een lavabo met meubel, bad, aparte douche en 2 hangkasten. Handige grote berging met voldoende plaats voor diepvries, wasmachine/droogkast enz. Dit appartement is voorzien van alle moderne comfort zoals rolluiken in de woonkamer, zonneluifel op het terras en overal vliegramen. Ventilatiesysteem C. CV met condensatie aardgas ketel. Gunstig EPC 170. Ondergrondse parkeerplaats bereikbaar via trap of ramp met een bijhorende staanplaats en recht tegenover een ruime berging. Geen lift dus beperkte syndicuskosten. Interesse in dit recent instapklaar appartement als bewoning of als ideale investering? Contacteer ons en we helpen u graag verder! Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten.
-Wil u weten wat uw eigen woning waard is? We schatten gratis en correct!-

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

LX48DX5IF9U5

114 m2

Vraagprijzen

22 Oct 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu