Schoonhoudtstraat 1, 9111 Belsele

Appartement Te Koop in Belsele

€2.199.000

PRACHTIGE VILLA OP UNIEK PARKDOMEIN VAN CA. 1 HECTARE.

Deze karaktervolle villa ligt verscholen in een schitterend aangelegde parktuin van bijna 1 hectare, ontworpen door het gerenommeerde landschapsbureau Wirtz. U woont hier middenin het groen, in een unieke parkbeleving, op wandelafstand van Belsele-centrum en op enkele km van de E17. Op het gewestplan is het domein overigens ingekleurd als woongebied met een deels landelijk karakter, waardoor u nog tal van richtingen uit kunt.
De villa zelf is een absoluut pareltje. U bereikt ze via de oprijlaan die zich een weg baant langs hoge hagen en prachtige bomen. Aan het einde daarvan bevinden zich de woning en een praktisch bijgebouw met dubbele garage. Dat hier enkel voor kwaliteit is gekozen, merkt u aan alles, van de rijke detailleringen en keuze voor mooie materialen tot de uitgekiende ruimtelijke beleving.
Op het gelijkvloers bevindt zich een marmeren inkomhal met vestiaire en bezoekerstoilet. Via een dubbele deur bereikt u vervolgens de woonkamer met zicht op de tuin. De aanpalende eetkamer is verbonden met de keuken, ontworpen door Obumex. Verder treft u op de gelijkvloers nog een slaapkamer aan met ensuite badkamer, ook perfect in te richten als bureauruimte.
Een verdieping hoger situeert zich een mastersuite met zithoek en badkamer met sauna. Deze kamer kunt u ook invullen als wellness- of fitnessruimte. Twee slaapkamers, een dressing, aparte badkamer en toilet op de nachthal vervolledigen dit niveau. Tot slot beschikt de villa over een zolder en kelder.

Aarzel niet en neem contact op voor een bezoek.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

288 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.035

Pand Referentie

KUYGPV2-4VYM

9819 m2

364 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€2.199.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu