Diksmuidelaan 145, 2600 Berchem

Appartement Te Koop in Berchem

€497.000

Het grondplan kan u terugvinden vinden bij de downloads op de Wellimmo-site - EPC in aanvraag bij ACEG!

Op een zeer gunstige locatie in de Groenenhoek te Berchem treffen we deze zeer ruime woning (kadastraal gekend als 2 entiteiten, te weten een gelijkvloerse handels- of praktijkruimte en een duplexappartement) nabij meerdere parken en vlakbij de invalswegen van en naar de stad. De locatie beschikt over alle troeven (verscheidene supermarkten, kleinhandel, restaurants, coffeebars, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand).

Het betreft een woning met een zeer verzorgde, doch typerende façade met een totaal woonoppervlakte van +/- 265m² op een perceel van +/-160m². Het dak werd gerenoveerd en geïsoleerd (EPDM)

Indeling:
Het gelijkvloers (plafondhoogte 3m!) met heerlijke tuin (ZW) is momenteel in gebruik als zakenkantoor/praktijk en is bereikbaar via een handige aparte ingang. Op de hall treffen we een eerste toilet.
Het bewoonbare gedeelte (duplex) bestaat uit de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Via de zeer lichte traphal komt men terecht in de ruime leefruimte (60m²) met toegang tot het heerlijke terras op Merbau met veel privacy en zonneluifel (20m²/ZW). Verderdoor komt men terecht in de uitgeruste keuken, dewelke ook een groen zicht heeft op de aangename buitenruimte. Verder treffen we hier een tweede toilet op de hall.
De tweede verdieping bestaat uit 3 slaapkamers (respectievelijk 18m²,17m² en 5m², een dressing, een ruime badkamer met ligbad en inloopdouche en een apart toilet.

Tenslotte is er nog een ruime kelder aanwezig, die bereikbaar is vanuit het zakenkantoor of via de hall. Een autostaanplaats naast de deur is optioneel mee aan te kopen aan 33.000€!

Ideaal voor een combi wonen-werken, gedeeltelijke verhuur of volledig gebruik als woonst!

Troeven:
-Zeer gunstige ligging nabij Te Boelaerpark en centrum Antwerpen
-Mobiscore 9,7/10 !
-Dak gerenoveerd met EPDM
-Volledig onderkelderd
-Karakteristieke voorgevel
-Mogelijkheid tot overname 2 extra gehuurde autostaanplaatsen aan 75€/stuk.


Voor meer info surf naar www.wellimmo.net of bel 03/225 00 68

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Kadastraal Inkomen

€1.735

Pand Referentie

392I8CD2206R

160 m2

265 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Feb 2022€497.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu