Graaf van Loonstraat 29-, 3580 Beringen

Appartement in Beringen

€159.000

Appartement met twee slaapkamers op toplocatie in Beringen .
Dit appartement met bouwjaar 1975 verkeert in goede staat van onderhoud en is meteen bewoonbaar.
Ligging: Gelegen in het centrum van Beringen maar toch in een rustige straat.  Winkels, bakkers, openbaar vervoer,... liggen op wandelafstand. Alsook belangrijke invalswegen zijn vlakbij.
Indeling: Inkomhal, ruime woonkamer, keuken, berging, badkamer, apart gastentoilet, twee slaapkamers, wasplaats, overdekte staanplaats.
Beschrijving: Via de gemeenschappelijke inkomhal nemen we de trap tot de eerste verdieping. Na de inkom/vestiaire betreden we de ruime leefruimte die toegang geeft naar de keuken. Hier zorgen grote ramen voor aangenaam, natuurlijk lichtinval. De keuken is voorzien van een ingebouwde kookplaat en koelkast.. De gang doorheen het appartement verdeelt  het gastentoilet, de badkamer (douchebad + wastafel), een berging en twee ruime slaapkamers. Vervolgens is er nog een overdekte parking plaats die je kan berijken langs de achterkant van het gebouw. Handig toch? Kortom een echte aanrander voor jong en oud.
Extra: - EPC: 151 kWh/m² (jaar)- CV op gas- Dubbele beglazing met hoog rendement glas- Wg, Vg, GvKr, Vv, Gmo- Mogelijkheid om het appartement op de tweede verdieping er bij te kopen als opbrengst eigendom

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

151 kWh/m2

Pand Referentie

GMAZAWUDM8RY

104 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Mar 2022€159.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu